Hallå där, Gry Lenschow Andersen, projektledare Paper Province

Hallå där, Gry Lenschow Andersen, projektledare Paper Province

Publicerat 16 juni, 2023

Nu är det dags att presentera några av de personer som är engagerade i LignoCitys nätverk! Gry Lenschow Andersen, projektledare på Paper Province, är en av dem.

Hej Gry, kan du berätta lite om vad du gör på jobbet?

– Som projektledare på Paper Province kommer jag att delta i olika projekt kopplade till bioekonomin i regionen. Paper Province ska alltid att finnas där för att hjälpa våra medlemmar att bli mer innovativa och framgångsrika i övergången till en mer hållbar framtid. Jag är I grunden industridesigner och har alltid varit intresserad av att skapa nya möjligheter och produkter. Mina personliga intressen speglar behovet av att skapa olika saker i min träverkstad.

På vilket sätt är du involverad i projektet Lignin for Future och LignoCity?

– Jag har en liten del i det här projektet, men förhoppningsvis kommer jag att kunna koppla våra medlemmar till de möjligheter som öppnar sig genom Lignin for Future.

Vad gör du en vanlig tisdag på jobbet?

– Jag har inte varit på Paper Province mer än två veckor, så jag har inte haft en vanlig tisdag än. Men mitt huvudsakliga fokusområde kommer att vara att se till att våra medlemmars behov tas väl tillvara i olika projekt, och jag kommer förmodligen att planera ett större projekt som jag kommer att vara en del av.

Vilket är ditt favoritsätt att ladda energi efter jobbet?

– Tillbringa tid med mina barn och försöka få något gjort i min träverkstad.