Många parter deltog när Mycorena besökte LignoCity

Många parter deltog när Mycorena besökte LignoCity

Publicerat 17 maj, 2019

Mycorena, ett start-upp företag med många spännande projekt på gång, besökte testanläggningen i Bäckhammar förra veckan. De är bland de första att få ta del av arbetspaketet GO som snabbar på processen mot marknaden.

– Den 8 maj var en strålande dag med möte i Bäckhammar mellan många aktörer, redo att inom ramen för LignoCity 2.0 utveckla samarbete och skapa utveckling, säger Maria Ölmhult, projektledare LignoCity2.0.

Det blev ett lyckat möte och en riktig start för samarbetet mot att skala upp Mycorenas tillverkning av fiskfoder. Tillverkningen ska nu gå från labbmiljö i Göteborg till storskalig produktion på Nordic Paper i Bäckhammar. Med hjälp av LignoCity2.0 har Mycorena har fått tillgång till brukets restströmmar.

Vi kommer snart att berätta mer om Mycorena och deras spännande arbete mot industrialisering av sina produkter.

 

På bild, från vänster till höger: Per Tomani, RISE, Marcus Elmer, Business Värmland, Per Myhrén, Paper Province, Stefan Andersson, RISE LignoDemo AB, Maria Ölmhult, RISE LignoDemo AB, Daniel Stenborg, Närsam Kristinehamn, Maria Landeberg, Region Värmland, Ram Nair, Silivia Hüttner och Ebba Fröling, Mycorena.