Webbinar i två delar med Manish Verma och Mattias Drotz

Webbinar i två delar med Manish Verma och Mattias Drotz

Publicerat 20 mars, 2024

Välkommen till ett webbinar där vi träffar Manish Verma, Swedish Exergy, och Mattias Drotz, RISE, som kommer att prata om möjligheterna och utmaningarna med torktekniker för biomaterial.

När: 27 mars, kl. 15-15.45 (avslutas med öppen diskussion för de som vill vara kvar till kl 16.15)
Var: Digitalt via Teams

Glöm inte att registrera dig här!

OBS! Webbinariet hålls på engelska.

 

Manish Verma – Swedish Exergy

Manish Verma är affärsutvecklingschef på företaget Swedish Exergy. På webbinarietkommer Manish att presentera Swedish Exergys teknik och de samarbeten företaget har med kunder.

Manish kommer också att presentera tester som gjorts i deras pilotanläggning i LignoCity, Bäckhammar. Vidare kommer han även att berätta om hur restflöden i olika industrier kan användas.

 

Mattias Drotz – RISE

Mattias Drotz har en magisterexamen från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och har över 25 års erfarenhet av att arbeta i projekt för skogsindustrin i Sverige och internationellt.

På webbinariet kommer han att presentera hur RISE kan bidra i projekt för att utvärdera och analysera resultaten från Swedish Exergy´s tork i LignoCity, Bäckhammar. Han kommer också att prata om torkning av massa inom massa- och pappersindustrin och exempel på hur RISE har samarbetat med Swedish Exergy.

 

Start: 27/3 , kl. 15:00