LignoCity stöttar innovationer av lignin

LignoCity arbetar för att stötta utveckling av lignin. Det gör vi genom att göra det lättare för små och medelstora företag och innovatörer att ta steget från idé till marknad.

För oss är det viktigt att bidra till en positiv och ekonomiskt gynnsam samhällsutveckling. En del av vårt syfte är därmed att arbeta för att minimera kostnader och tid mellan olika utvecklingsfaser för våra kunder.

Vi stöttar såväl innovatörer i idéstadiet som företag med befintliga produkter som de önskar vidareutveckla. Alla med den gemensamma nämnaren lignin.

Genom vår test och utvecklingsmiljö och vårt stora kontaktnät har vi tillgång till allt från råvara, verkstäder, industrigolv och kompetens. Och att snabba på affärsprocessen erbjuder vi GO.

LignoCity ägs av RISE, dock arbetar bland andra Paper Province, Närsam, Karlstads universitet, Sting Bioeconomy och Nordic Paper för att stötta LignoCity.

Besök LignoCity

Du är välkommen att besöka oss på plats eller digitalt via vår virtuella rundvandring. Du kan även få en inblick genom att kika på denna video.